Visitekaartjes

“Visitekaartjes… Laat zien wie u bent!”

U gaat voor uw bedrijf wel eens naar een congres of een beurs? Dan is het belangrijk dat u uw bedrijf kunt presenteren en wanneer u geen tijd heeft om een uitgebreid praatje te maken, kunt u uw visitekaartje afgeven. Wij maken voor u een passend visitekaartje, in kleine en grote oplagen. De visitekaartjes die door ons worden gemaakt hebben het handige, originele creditcard formaat.

Mogelijkheden visitekaartjes

De visitekaartjes die wij voor u kunnen drukken, worden dubbelzijdig en full colour gedrukt. Mocht u nog geen goed ontwerp hebben dan kunnen wij dit ook voor u uitwerken. Maar wij drukken de kaartjes ook zonder opmaak bij eigen ontwerp (daarbij controleren wij uw bestand gratis). Het ontwerp van uw visitekaartje wordt door ons bewaard dus één mailtje of belletje en wij drukken weer nieuwe kaartjes voor u, zodat u nieuwe klanten kunt werven.

Visitekaartjes nodig?

Bent u op zoek naar een goed ontwerp voor een visitekaartje of wilt u graag nieuwe kaartjes laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Daarnaast denken wij graag met u mee over een geschikt ontwerp zodat uw klanten uw bedrijf herkennen. Een visitekaartje is van groot belang voor een onderneming en daarom helpen wij u hier graag bij.

Bekijk ons portofolio eens gerust voor meer ideeen.
Portfolio —>>