Verjaardag

Er is er een jarig, hoera hoera ..

Verjaardagen, die vier je niet alleen maar met een feestje. En vooral met een leuk groot feest als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt! Denkt u bijvoorbeeld aan Sweet sixteen, eindelijk 18 of 21 jaar of de verjaardag van Abraham en Sarah. Allemaal gelegenheden waarbij u wellicht groots wilt uitpakken maar niet te veel geld kwijt wilt zijn. Bij Herojoprint hoeft dat ook niet!

Goedkope uitnodigingen

Het begint allemaal met een uitnodiging. Wij kunnen een uitnodiging voor de verjaardag speciaal op maat ontwerpen. Misschien wel een foto of fotocollage van de jarige, of een of ander gek idee. Wij denken graag met u mee. Alle kaartjes worden in full colour gedrukt op stevig sulfataan karton, dit word ook gebruikt voor standaard wenskaarten. Uiteraard bedrukken we de binnenkant mee met de tekst die u wenst. Bijpassende enveloppen mogen ook niet ontbreken, in de juiste kleur, zodat ze direct opvallen als ze op de deurmat vallen.

Heet uw gasten welkom

En dan gaan we het feestje vieren. Hiervoor kunnen we een mooie roll up banner ontwerpen om de gasten welkom te heten. Misschien wel met een foto van de jarige? Deze roll up banner word compleet geleverd met standaard, spandoek en zelfs luxe draagtas. Hij is compact mee te nemen en op te bergen en staat in minder dan 1 minuut! Ideaal dus!

Laat groots zien wie er jarig is

Maar ook een gewone spandoek is een mogelijkheid. Deze kunnen we op elk gewenst formaat drukken. Zo weet iedereen direct waar hij moet wezen en wie er jarig is. Ook voor de jarige erg leuk als verrassing! Deze kunt u op hangen in de feestlocatie, maar ook voor de deur als aankondiging van de verjaardag.

Bedankt en tot ziens?

Geeft u alle genodigden een bedankje mee? Hier bij kunnen wij u helpen. Wij leveren complete bedankjes, u kunt dus direct beginnen met uitdelen.

Heeft u zelf een ander idee? Zolang het te bedrukken is, is het allemaal mogelijk, neem hier voor gerust contact met ons op.

Mail:         Info@herojo.nl
Telefoon:  06-33267630