Trouwen


Wanneer u heeft besloten om te gaan trouwen, komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en waarschijnlijk heeft u zelf al volledig in gedachten hoe deze dag er uit mag komen te zien. Wij van Herojoprint helpen u graag zodat u al een paar dingen goed geregeld heeft.

Hart, Bruiloft, Huwelijk, Handen, Romantische, Trouwen

Trouwkaarten naar eigen ontwerp

Wat dacht u bijvoorbeeld van trouwkaarten naar eigen ontwerp? Met een foto van het toekomstige bruidspaar of juist iets totaal anders. De kleuren, de vormgeving en de afbeeldingen, u heeft de regie in handen en u bepaalt. Gaat u voor een standaard wenskaarten formaat of juist voor een extra grote kaart die niemand meer over het hoofd kan zien? Samen met u ontwerpen wij graag uw kaart, of ontwerp hem zelf en laat hem door ons drukken. Indien gewenst compleet geleverd met envelop in bijpassende kleur. Trouwkaarten zijn er al te bestellen vanaf 10 stuks!

Bedankkaartjes naar eigen wens

In het verlengde van uw trouwkaart, kunnen wij natuurlij ook de bedankkaartjes maken. Zo word alles een mooi geheel. Deze bedank kaartjes kunnen wij los leveren, maar het is ook mogelijk om deze kant en klaar als give away aan te leveren. Hier voor hebben wij heel veel producten beschikbaar, neemt u gerust contact met ons op, dan komen we samen vast tot een mooi geheel.

Heet uw gasten welkom op een orginele manier

Om uw gasten welkom te heten is een rollupbanner een erg mooi product. Deze banner staat in minder dan een minuut en is ook zo weer opgeruimd. Omdat wij deze leveren inclusief handige opbergtas is de rollup banner zo mee te nemen en in een mum van tijd op gezet op de volgende locatie. Zo kunt u niet alleen op 1 locatie de banner plaatsen, maar deze de hele dag mee nemen naar de volgende bestemming. Ook leuk voor later om nog eens terug te kijken. De rollupbanner kan naar wens ontworpen worden, bijvoorbeeld met uw foto en namen.

Maar eerst het vrijgezellenfeest

Voordat de grote dag aanbreekt is het traditie om nog 1 keer met vriendinnen of vrienden helemaal los te gaan. Speciaal voor deze dag hebben wij leuke kledingsets samengesteld, zodat elke voorbijganger direct opmerkt wie de aanstaande bruid of bruidegom is. Uiteraard kunnen deze set shirts ook in andere kleuren worden besteld en zelfs tot maat 5xl. Ook eigen idee├źn kunnen wij voor u uitvoeren. Niets is onmogelijk!

Mail:        Info@herojo.nl
Telefoon: 06-33267630