Spandoeken en reclameborden

Goedkoop spandoek bestellen

Een spandoek of reclamebord geeft direct uiting aan uw bedrijf. Wanneer u een spandoek of reclamebord besteld bij Herojoprint kunt u zelf de maat bepalen. Hierdoor past het altijd en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De maten op onze webshop zijn standaard maten, daarnaast kunnen wij een spandoek of reclame bord op elke gewenste maat produceren.

Spandoek eigen maat

Wellicht heeft u een locatie waar u een spandoek op wilt hangen, maar u wilt natuurlijk dat deze zo goed mogelijk past. Dus geen overhangende stukken of dat u ruimte over houdt. Kies dan voor een spandoek op maat. Deze word precies op uw maat geleverd en kan als ware zo op de muur.

Spandoeken met ringen of zoom

Wanneer u geen voorkeur aangeeft, word uw spandoek standaard geleverd met ringen om de 30 cm rondom en geen zoom. Desgewenst kunt u ook kiezen voor alleen ringen op de hoeken of een zoom. Deze zoom kan dan weer of boven en onder zijn of links en rechts. De tunnelzoom geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een buis er door heen te steken en daardoor een ander ophang systeem te creëren.

Spandoeken dubbelzijdig bedrukt

We hebben niet standaard spandoeken aan 2 kanten bedrukt op de webshop staan, omdat ze vrijwel niet gebruikt worden, maar op verzoek is het mogelijk om een spandoek aan 2 kanten te bedrukken. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Reclame bord op maat 

Ook onze reclame borden kunnen wij exact op de maat maken die u wenst. Standaard reclameborden leveren wij van Dibond materiaal. Dit is een licht soort materiaal, dat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Op verzoek kunnen wij ook reclameborden produceren uit alluminium, trespa, forex, kanaalplaat of whiteboard. 
Ook een reclamebord word over het algemeen aan 1 kant bedrukt in full colour, maar op verzoek kunnen wij deze natuurlijk ook dubbelzijdig bedrukken. 

Goedkoop reclamebord bestellen

Wanneer u een reclamebord wilt bestellen kunt u hier zelf een ontwerp voor aanleveren. Wanneer dit niet mogelijk is, of u heeft geen idee, dan helpen wij u graag met een ontwerp op maat.

Duidelijke rollupbanners bestellen

Rollupbanners zijn niet alleen een mooi prodcut, ze zijn ook nog eens super handig. In een hand omdraai kunt u ze opzetten en ze worden geleverd inclusief gratis draagtas. Wanneer u uw banner binnen krijgt is het uitpakken, uitrollen en klaar. Een handige manier om op elke locatie uw bedrijfsnaam tot uiting te laten komen. Ze zijn er in 3 verschillende breedtes. Maak dus snel een keuze en laat uw naam schitteren bij het volgende evenement.

Bekijk ons portfolio voor meer ideeën of onze ontwerpen.
Portfolio —>>