Posters bestellen

Posters voor een evenement

Met een poster voor een evenement laat u direct zien wat er gaat gebeuren. De poster omvat meestal ook de belangrijkste gegevens van het evenement. Wanneer vind het plaats, welke artiesten of enterntainemnt komt, waar vind het evenement plaats en zijn er kaarten nodig of is het gratis entree. De poster scoort het beste als het direct de sfeer uit admet van het evenement. Door gebruikt e maken van bijpassende kleuren en foto’s is dit goed tot uiting te brengen. U kunt bij ons de posters bestellen die u al heeft ontworpen, of wij kunnen het ontwerpen voor u uit voeren.

Posters voor de aanbieding

Ook om uw klanten te laten zien welke aanbieding er op dit moment geld, kunt u een prima poster ontwerpen. Hang deze poster op een zichtbare plaats in de winkel en uw klanten zullen hem direct op merken. Zeker als de kleuren ook nog eens opvallend zijn.
Wij kunnen 1 poster voor u afdrukken, maar ook 100 of meer. Daarnaast helpen wij u graag met het ontwerp indien u er zelf niet uit komt.

Posters bestellen vanaf 1 stuk

Bij ons kunt u terecht als u slechts 1 poster nodig heeft, of een hele grote oplage. Desgewenst kunnen wij de posters voor u lamineren, zodat ze nog langer mee gaan.
Posters zijn er voor zowel binnen- als buitengebruik, deze laatste zijn waterbestendig.
Bij elk ontwerp dat u zelf bij ons aalvert doen wij altijd een drukcheck, wij controleren of alles mooi op de poster komt en zonodig adviseren wij u hierin. Dit is gratis en zo bent u altijd verzekerd van een mooi eind resultaat.

Bekijk ons portofolio eens gerust voor meer ideeen.
Portfolio —>>