Notitieblokken bestellen

Notitieblokken zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Om even snel een notitie te maken of om een afspraak met de klant te delen. Ook als relatie geschenk is een kladblok zeker geen verkeerd idee. De klant zal snel uw notitieblokje pakken om wat op te schrijven en zo keer op keer geconfronteerd worden met uw bedrijfsnaam. Hierdoor blijft uw naam veel beter hangen en zal de klant u snel bellen als hij of zij met een probleem zit wat u wellicht kunt oplossen.

Notiteblokken in diverse maten

Onze notitieblokken zijn er in diverse maten. De meest gangbare zijn de A6 en de A5 formaat. Een A5 is de helft van een standaard printerpapiertje A4, een A6 is weer de helft van een A5.
Tevens hebben wij onze notitieblokken in diverse diktes. Zo bepaald u zelf welk notitieblok er het beste bij uw bedrijf past.
Standaard worden onze notitieblokken bovenaan gelijmt en zods gebonden, maar op aanvraag kunnen wij dit ook aan de zijkant doen, of de notitieblokken voorzien van 2 boorgaten, hierdoor ruimt u een vel snel op in een ordner.

Ontwerp van een notitieblok

Voor het drukken van een notitieblok is uiteraard een ontwerp nodig. Dit kunt u zelf (laten) doen, of wij kunnen dit voor u verzorgen. Notitieblokken kunnen worden ontworpen als een leeg vel met enkel uw logo bovenin of als achtergrond, maar ook is er een mogelijkheid voor lijnen of andere voorwerpen.

Notitieblokken voor de horeca

Speciaal voor de horeca kunnen wij notitieblokken ontwerpen, welke bruikbaar zijn in uw horeca gelegenheid. Denk hierbij aan een notitieblok met producten voor bestellingen op te nemen, iets wat natuurlijk niet alleen in de horeca toepasbaar is. Elk ontwerp word aan uw wensen aangepast.