Levering en betaling

# U kunt bij ons direct online bestellen en uw bestelling betalen door middel van overschrijving, Ideal, paypal of achteraf betalen.

# Bestellingen verzenden wij met DPD, DHL op POSTNL. U ontvangt dan een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Verzendkosten kunnen achteraf worden aangepast indien blijkt dat uw pakket zwaarder is of een afwijkende maat heeft. Wij zullen dit uiteraard van te voren met u communiceren.

# Desgewenst kan uw bestelling rechtstreeks worden verzonden naar de ontvanger. Wij voegen dan geen factuur toe. Wel kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten die wij toevoegen aan het pakket.

# Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling. Over het algemeen geld dat u binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling kunt verwachten. Dienen wij een ontwerp voor u te maken, dan is het 10 werkdagen na goedkeuring van de proefdruk.

# Omdat de meeste producten op bestelling worden gemaakt, hanteren wij de volgende werkwijze:
   * Nadat u een bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op voor de details.
* Na akkoord van de proefdruk zullen wij de productie in gang zetten. Hierna kunt u uw order niet meer wijzigingen of annuleren. Bekijk de proefdruk dus goed, controleer ook op eventuele spelfouten!

# Heeft u met spoed uw product nodig, neemt u dan contact met ons op via info@herojo.nl of 06-33267630. Vaak is dit wel mogelijk tegen een meerprijs.

# Omdat de betaling via externe partners verloopt kunnen wij geen herinneringen aanhouden of vertragen, let dus goed op de betaaldatum als u kiest voor achteraf betalen!