Jurjen Koops

Jurjen Koops begon zijn carrière in de muziek door als klein school jochie plaatjes te draaien als DJ. Dit ging hem goed af, waardoor hij regelmatig werd gevraagd als geluidsman voor diverse artiesten. Maar achter de knoppen beviel hem niet altijd even goed, hij wilde er ook voor staan. In de spotlights.

Van jongs af aan was hij al een groot liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Tijdens zijn werk als barman kon hij het niet laten om mee te zingen en kreeg hierdoor al snel de naam “de zingende barman”. Maar alleen met een mooie stem kom je er niet, wist Jurjen, en hij probeerde de gasten dan ook te entertainen, iets wat hem zeer goed afging. In een rap tempo stroomde de agenda vol met boekingen voor op bruiloften, verjaardagen en andere feesten, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds elke keer opnieuw een feestje van weet te maken.

Laat mij maar

April 2015 brak aan en Jurjen’s eerste single werd een feit. Deze single, genaamd “laat mij maar” bracht veel in beweging. Hij werd goed opgepakt en groeide uit tot een echte kroegen hit, welke nog steeds bij optredens uit volle borst word mee gezongen.

Maria

Nog geen jaar later, januari 2016, was het tijd voor een tweede single, “Maria”. In café Entree in Veenendaal werd deze feestelijk gereleaset met medewerking van vele artiesten als Wesley Ponsen, Karin Welsing, Deano Heesbeen, Jolanda Philippi en Joop Lens.

Vandaag

Het duurde iets langer dan een jaar voordat de volgende single zijn intrede deed. Het nummer “vandaag”. Dit nummer is een cover van de single van Hazes uit 1982.  Uiteraard gaf Jurjen hier zijn eigen draai aan en werd de cd presentatie weer 1 groot feest met onder andere artiesten als Frank van Etten, Karin Welsing en Dave Groenendijk, die Jurjen allemaal een warm hart toe dragen.

Ik hoor bij jou

De laatste single van Jurjen heet “ik hoor bij jou” en is een vrolijk nummer waarop iedereen mee kan deinen. Van dit nummer vind je natuurlijk ook een fanshirt op onze website Hérojoprint, want als echte fan kan die natuurlijk niet in jouw collectie ontbreken.

Want zeg nou zelf: “Ik hoor bij jou” hoor jij toch ook graag zeggen?