Johan Rensen

Johan Rensen werd geboren op 4 februari 1992 in Den Haag. Op latere leeftijd verhuisde hij naar Zoetermeer waar hij nog steeds een trotse inwoner van is. Op 18 jarige leeftijd begon het zingen te kriebelen, maar het duurde nog 4 jaar voor Johan voor de eerste keer echt op trad. De reacties waren zo positief dat hij besloot dat hij meer wilde doen op het podium. Helaas kwam het echte zingen en optreden er nog niet van.
Johan besloot daarom een avontuur aan te gaan bij Ado Den Haag, waar hij voetbaltrainer werd. Toen hij de overstap maakte naar SV Oosterheem om zelf te gaan voetballen, werd hij gevraagd om hier de derde helft te organiseren. Avonden met live muziek waren een feit en Johan liet hier regelmatig zien wat hij kon.
Priscilla Boutier ontdekte deze zanger en nam hem mee naar zijn eerste talentenjacht bij Café het Oude Gemaal. Ook op een karaoke avond bij café Bij Ons werd Johan ontdekt door Etiënne en Charlene Bakker. Het ijs was gebroken en Johan was niet meer weg te slaan van het podium.

Met een gemiddelde van 5 optredens per maand, timmert Johan al aardig aan de weg. Zijn Facebook groeit elke dag en in 2019 kwam dan eindelijk een eerste single. De cover “Can’t help falling in love”. Deze stond een tijdje in de verzoekparade van Tv Oranje. Maar Johan is niet te stoppen. In 2019 kwam ook zijn nieuwe single uit, geschreven door Heidi Peters.

Johan is een allrounder, niet alleen is hij druk met muziek, ook vind je hem regelmatig terug op de radio bij Foute radio en Radio Flying Eagle.