Home

Wat fijn dat u er bent!
Graag verwelkomen wij u op onze webshop. Bij Herojoprint kunt u terecht voor al uw drukwerken, spandoeken, merchandising en nog veel meer.
Neemt u gerust een kijkje op de website en komt u er niet uit of heeft u nog een vraag dan kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook wanneer u liever een persoonlijk advies wenst staan wij u graag ter woord.
Wij zien uw opdracht graag tegemoet!

Binnen Nederland verzenden wij altijd Gratis!

Drukwerk

Momenteel word onze webshop nog gevuld met alle drukwerk artikelen. Staat het artikel van uw keuze er (nog) niet bij, neemt u dan contact met ons op via Info@herojo.nl of 06-85461438.

Heeft u een nieuwe poster nodig, een visitekaartje of spandoek? Op onze webshop vind u veel van deze producten terug. Van een pen tot aan een reclamebord, u kunt hier voor bij ons terecht. Voor grotere oplages maken wij graag een voordelige offerte zodat u steeds verzekerd bent van goedkoop drukwerk.

Zo hebben wij natuurlijk ook de visitekaartjes in ons bestand zitten. Nette, strakke kaartjes die wij desgewenst ook voor u kunnen ontwerpen. Voor goedkope visitekaartjes kunt u dus altijd een beroep op ons doen.
Het ontwerp doen wij geheel Gratis!

Merchandising

Onder het kopje Merchandising vind u exclusieve merchandising van diverse artiesten. T-shirts, fansjaals, noem maar op met de naam of uitspraak van de desbetreffende artiest. 
Deze producten worden regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen.

Op onze website bieden wij exclusieve merchandising aan. Dit houd in dat wij de enige gerechtsmatige verkoper zijn van de artikelen welke u onder het kopje Merchandising vindt.
U vind deze merchandising ontwerpen dus nergens anders.

Ben je zelf artiest en wil je de merchandising door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Gratis ontwerp

Voor al onze producten geld dat wij gratis het ontwerp voor u maken of uw ontwerp waar nodig bij stellen voor een optimaal eindresultaat.
Mocht u een artikel bestellen waarbij wij voor u het ontwerp mogen verzorgen, dan nemen wij na uw bestelling zo snel mogelijk contact op om te horen wat uw wensen zijn.

Lees hier alles over onze Gratis ontwerp service