Gratis ontwerp

Voor al onze producten geld dat wij gratis het ontwerp voor u maken of uw ontwerp waar nodig bij stellen voor een optimaal eindresultaat.
Mocht u een artikel bestellen waarbij wij voor u het ontwerp mogen verzorgen, dan nemen wij na uw bestelling zo snel mogelijk contact op om te horen wat uw wensen zijn.

Wanneer u alleen een ontwerp van een product wenst te ontvangen is dit natuurlijk mogelijk. Wij berekenen hiervoor een bijdrage van €39,= ex btw. U kunt dit aanvragen door ons een mailtje te sturen via info@herojo.nl.

Hoe werkt een gratis ontwerp?

U besteld op de website het door u gewenste product en aantal. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te vragen of u al een ontwerp heeft, of u kunt ons zelf mailen naar de bestelling via info@herojo.nl
Wanneer wij uw wensen hebben aangehoord gaan we aan de slag. Wij maken een ontwerp en een digitale proefdruk. Pas als u hier geheel tevreden over bent gaan we over tot productie. Zo weet u zeker dat u straks een pakketje thuis gestuurd krijgt wat geheel naar wens is.

Is een ontwerp altijd gratis?

Ja het ontwerp is altijd gratis, zolang u het product bij ons afneemt. Mocht er onverhoopt iets tussen komen dan kunnen we de order opschuiven tot maximaal 4 maanden later.

Blijft het ontwerp jullie eigendom?

Nee, wanneer u bij ons een bestelling plaats en we hebben het ontwerp voor u gemaakt wordt na betaling van de order het ontwerp uw eigendom. U krijgt deze dan ook zonder watermerk en in de juiste resolutie, wanneer u hier om vraagt. Wij bewaren het ontwerp ook altijd voor het geval u een herorder wilt plaatsen. Desgewenst kunnen wij deze dan aanpassen met bijvoorbeeld uw nieuwe website of telefoonnummer.

Ik heb al een ontwerp, krijg ik nu korting?

Helaas niet, wij berekenen geen prijs voor het ontwerp dus kunnen ook geen korting verlenen als u al een ontwerp heeft.

Opmaken van eigen ontwerp

Ook voor het juist instellen en opmaken van uw eigen ontwerp berekenen wij geen extra kosten.

Ik heb een bestelling geplaatst en ontwerp ontvangen maar wil toch niet doorgaan met de bestelling?

Wanneer u , om welke reden dan ook, de order wenst te annuleren zullen wij u het betaalde bedrag terug storten, met aftrek van de ontwerp kosten a 39,- euro ex btw. Wanneer u nog niet betaald heeft passen wij de factuur aan. U kunt ook uw bestelling 4 maanden opschuiven.