Gratis ontwerp

Bij Herojo vinden we het super belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun bestelling. Daarom bieden we gratis designs aan voor al onze producten. Hierondr leggen we uit hoe dit precies werkt en wat de voorwaarden zijn.

Hoe krijg je een gratis design?

Als je een bestelling plaatst op onze website, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te vragen of je al een design hebt. Heb je nog geen design? Dan gaan wij voor je aan de slag. We maken een design en sturen je een digitale proefdruk. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we over tot productie. Zo weet je zeker dat je iets krijgt waar je blij mee bent.

Kosten van een design

Wil je alleen een design ontvangen? Dat kan ook. We vragen hiervoor een bijdrage van €39,- ex btw. Stuur ons een e-mail op info@herojo.nl als je dat wilt.

Eigendom van het design

Als wij een design voor je maken, wordt dit na betaling jouw eigendom. Je krijgt het design zonder watermerk en in de juiste resolutie. We bewaren het design ook voor het geval je in de toekomst nog een bestelling wilt plaatsen. Als je wilt, kunnen we het design aanpassen met bijvoorbeeld je nieuwe website of telefoonnummer.

Annuleren van de bestelling

Als je een bestelling hebt geplaatst en het design hebt ontvangen, maar toch niet wilt doorgaan met de bestelling, storten we het betaalde bedrag terug. We trekken wel de kosten van het design (€39,- ex btw) af. Let op: als je nog niet hebt betaald, passen we de factuur aan. Je kunt ook je bestelling 4 maanden uitstellen.

Altijd gratis ontwerp

Bij Herojo krijg je altijd een gratis design voor al onze producten. Zo weet je zeker dat je iets krijgt waar je blij mee bent. Als je vragen hebt of een bestelling wilt plaatsen, stuur ons gerust een e-mail op info@herojo.nl.